Nike Creates Roshe LD-1000s for Fans of Original Roshe

General issues about Moyea Web Player and the related flash video converters

Nike Creates Roshe LD-1000s for Fans of Original Roshe

Postby friendsno110 on Wed Jun 22, 2016 8:25 am

Supreme nam de sneaker wereld door storm afgelopen April, wanneer de straat op reus gedaald hun samenwerking bij het gebruik van de Nike Foamposite One. Aangezien wij nu hebben gezien imiteren veel sneaker customizers het opperste x Foamposite motief op verschillende silhouetten. Hedendaagse feeting uitlevering komt uit Rhod Quilino, bij het gebruik van de Nike Roshe Run gebruikt als het medium. Het combineren van beide kleurstellingen met de hoogste x Foamposite presenteert slechts een Klik Hier Voor Website druppel op elke Roshe deze gewoonte met een sterke unieke esthetiek. Check de foto's hieronder om meer en je moeten zeker laat het ons weten uw gevoelens over deze Nike Roshe Run "Supreme" douane binnen het commentaar hieronder.

Tijdens de laatste paar jaar is de werkelijke Nike Roshe Run één van de Nike nietje silhouetten. Het vermogen om met ondersteuning van verschillende kleuren en texturen, terwijl nog het handhaven dat hun minimale voelen deze individuen met hoge rangen binnen de sneaker wereld heeft verhard. Gearing voor dat val seizoen de laatste colorway met de Nike Roshe Run beschikt over een donkerder asceet in vergelijking met wat we heb vastgesteld hele zomer. Donkergrijs magneet rond de bovenste, een zwarte mesh neus, evenals de traditionele witte Roshe halverwege tong, met behulp van kan deze nieuwe colorway met de Nike Roshe Run worden verkregen bij select Nike Sportswear retailers voor Winkel Heren Nike Air Max 90 JCRD PRM QS Ivory Metallic Gold Metallic Silver de aankoop prijs van $75.

De Nike Roshe Go krijgt een nieuwe look van rots-vast op de gedrukte versie van deze "Marble" met Wolf Grey. Gaat terug te keren naar de casual classic's traditionele mesh bouwen, dat de Roshe ontvangt uw subtiele tie-dye behandeling waarmee op het uiterlijk van marmer met tinten van grijs, in contrast met behulp van een effen zwarte Swoosh samen met een enige helderwit. Slechts een aanraking van kleur wordt toegevoegd bij het gebruik van de heldere rode Swoosh rond de tong lus en inlegzool. Uw paar nu in select Nike Sportswear handelaren als Extra boter tegenkomen. Zoek deze heimelijke Roshes naar later dit najaar in Amerika aankomen, of beginnen met hen nu het gebruik van select westerse retailers zoals Titolo.

11 september is de werkelijke 13e verjaardag van de één van de meest tragische gebeurtenissen in start. S. geschiedenis. Ter ere van die Winkel Heren Nike Air Max 90 JCRD PRM QS Ivory Metallic Gold Metallic Silver verloren over de gebeurtenissen van 11 September 2001, amaccustoms heeft onthuld uw aangepaste Nike Roshe Run ingericht binnen een Amerikaanse conceptuele geïnspireerd. Amerikaanse vlag beelden is te zien op de swoosh evenals hak teller van de werkelijke aangepaste Nike Roshe Go. Daarnaast is de traditionele zool van Roshe Run beschilderd met accenten van rood, wit en blauw verder overeenkomt bij het gebruik van de kleuren van de VS. Dergelijke een ongelooflijke touch door amaccustoms.
friendsno110
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 24, 2015 6:38 am

Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron