Adidas Neo Taps Beroemde YouTubers voor nieuwe advertentieca

General issues about Moyea Web Player and the related flash video converters

Adidas Neo Taps Beroemde YouTubers voor nieuwe advertentieca

Postby Grablinule on Fri Jun 30, 2017 9:17 am

adidas stan smith primeknit heeft samengewerkt met de YouTube-sensaties Amanda Steele en Marcus Butler om een ​​collectie innovatieve schoeiselproducten te lanceren met een nieuw comfortconcept genaamd Cloudfoam. Maar wat ziet er best uit. Oorspronkelijk een schoen van 1970 die is ontworpen als een lichtgewicht runner, het is nu weer als een all-rounder voor de straten in een keuze van rood of groen voor de bovenkant.


We hebben nogal een paar reissues van deze schoen gezien, de meest recente zijn enkele blauwe en groene opties terug in juli. Maar de adidas tubular runner trainers bieden iets wat extra extra. Gore-Tex.It is dezelfde circa 1980 schoen, met premium suède bovenkanten en een gomzool unit, evenals de getande drie strepen en branding aan de hak en tong.


Maar toegevoegd in een Gore-Tex voering, dat de bescherming van het weer biedt, net als het weer op het punt staat om te adidas tubular doom is een nylon mesh bovenkant, zit op de klassieke tweekleurige zool, met een witte lederen streep en een hak, en een dun gepolde tong , Tractie buitenzool. Sportmerk Adidas en milieu-initiatief Parley for the Oceans heeft de eerste batch lopende schoenen uitgebracht met bovendeel gemaakt van gerecycleerd plastic, hersteld uit de zee.
Grablinule
 
Posts: 5
Joined: Fri Jun 30, 2017 9:04 am

Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron