problems with embed tag

Playlist, player skins, playback, controlbar

problems with embed tag

Postby derek on Wed Nov 11, 2009 5:56 am

Hi everyone, having a problem with customising the player when the plaer url is in an embed tag.

If I load this directly in my browser it works fine:

http://MYSERVERURL/mwplayer.swf?playerO ... yListPath*^^allvideos%2Fmna%2f2009Viamo_W.flv*s||pauseAtFirstFrame*true*b||showPlayer*true*b||bigPlay*allvideos%2FClassic.swf*s||playBtnAlign*center*s

If I make the same URL the source of an embed tag in HTML, the player seems to ignore the bigPlay directive:

<embed src="http://MYSERVERURL/mwplayer.swf?playerOpts=playListPath*^^allvideos%2Fmna%2f2009Viamo_W.flv*s||pauseAtFirstFrame*true*b||showPlayer*true*b||bigPlay*allvideos%2FClassic.swf*s||playBtnAlign*center*s">

all other options work (it correctly plays allvideos/2009Viamo_W.flv etc) - just bigPlay*allvideos%2FClassic.swf*s failing

Any help appreciated

Thanks!
derek
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 03, 2009 5:45 am

Re: problems with embed tag

Postby leakeymore on Thu Nov 12, 2009 11:02 am

Hi,

As to the problem, which version you use, the free version or registered version? Then we could send you another version of the codebase file.
Or you could now use the absolute path of the big play button as below code:
<embed src="http://MYSERVERURL/mwplayer.swf?playerOpts=playListPath*^^allvideos%2Fmna%2f2009Viamo_W.flv*s||pauseAtFirstFrame*true*b||showPlayer*true*b||bigPlay*http:%2F%2FMYSERVERURL%2Fallvideos%2FClassic.swf*s||playBtnAlign*center*s">

Regards,
leakeymore
 
Posts: 247
Joined: Tue Jul 14, 2009 2:12 am

Re: problems with embed tag

Postby leakeymore on Fri Nov 20, 2009 11:35 am

Hi,

Please update to the latest version 2.2 which has fixed the big play button problem.
Any questions, feel free to let us know.

Regards,
leakeymore
 
Posts: 247
Joined: Tue Jul 14, 2009 2:12 am


Return to Configuration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron